slusaonica01
livestream01

Ante Dabo, mag. ing. Aedif., viši stručni suradnik za komunalni sustav, obavijestio je građane Grada Novalje o početku radova na popločenju ulica gradske jezgre. Prema obavijesti, širenje popločenja gradske jezgre izvest će se na dijelu ulice Ante Šonje, dijelu ulice Nadbiskupa Srećka Badurine u ulici Brajdica i u Dalmatinskoj ulici. Ante Dabo, mag. ing. Aedif. u obavijesti navodi:
Radovi obuhvaćaju rekonstrukciju elektroinstalacija, sanitarne kanalizacije, vodoopskrbe, DTK instalacija, javne rasvjete, opločenje i uređenje ulica te uređenje pojedinih fasada. Uvid u projektnu dokumentaciju može se izvršiti svaki dan u uredu za komunalnu infrastrukturu Grada Novalje. Za vrijeme trajanja radova stanarima navedenih ulica biti će otežan pristup nekretninama te njih i ostale stanovnike Grada Novalje molimo za razumijevanje dok traju građevinski radovi.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK