slusaonica01
livestream01

radio pag katamaran

Grad Novalja će od 15. lipnja ove godine biti uključen u novu sezonsku brzobrodsku liniju koja će prometovati na relaciji Rijeka-Zadar. U novu brodsku liniju su, uz Novalju, Rijeku i Zadar, uključeni Krk i Lopar. Uvođenje nove katamaranske veze potvrđeno je u Agencije za obalni linijski pomorski promet i brodarske tvrtke G&V Line Iadera iz Zadra.

Katamarani će na novoj liniji ploviti svakodnevno, u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna. Liniju će održavati katamaran "Melita", kapaciteta prijevoza 180 putnika. Katamaran "Melita" će iz Rijeke polaziti u 8:15 sati, a putovanje do Zadra trajat će četiri sata. Katamaran će pristajati u Gradu Krku, Loparu i Gradu Novalji. Iz Zadra će kretati u 16:15 sati, a u Rijeku će se vraćati navečer u 20:15 sati. Očekuje se kako će zanimanje putnika za ovu brodsku liniju biti veliko i zbog toga se brodar sprema na uvođenje još jednog katamarana, "Antonija", koji ima 240 sjedišta. Uvođenje ove katamaranske linije koristit će velik broj turista i izletnika, ali i stanovnici Rijeke, Zadra i otoka. Iz Rijeke će katamaran kretati u jutarnjim satima, jer poslijepodne iz Rijeke prema Rabu i Novalji plovi katamaran Jadrolinije. Tako će stanovnici tih otoka imati dvije veze dnevno s Rijekom, ujutro i poslijepodne, ali i izravnu vezu sa Zadrom.
Cijena karte za plovidbu između Krka i Lopara bit će 50 kuna, cijena karte na dionicama Rijeka–Krk i Lopar–Novalja bit će 80 kuna, a na relacijama Rijeka–Lopar, Krk–Novalja i Novalja–Zadar, cijena karte bit će 100 kuna. Cijena karte na relaciji Rijeka–Novalja i Lopar–Zadar bit će 130 kuna. Cijena karte za relaciju Rijeka-Zadar bit će 190 kuna. (Josip Portada)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK