slusaonica01
livestream01

Radio Pag akcija ciscenja podmorja

U Zubovićima će se 13. travnja održati Eko akcija čišćenja podmorja pod nazivom "Eko akcija Zubovići 2019." Organizatori su Ronilački klub "Dupin" iz Novalje i Udruga "Veli škoj" iz Zubovića, a suorganizatori su Turistička zajednica grada Novalje i Grad Novalja.

Okupljanje sudionika akcije je u 10:00 sati, a čišćenje podmorja počinje u 11:00 sati i traje do 13:00 sati. Od 15:00 do 19:00 sati je predavanje Vedrana Dorušića na temu "Od pronalaska do ronilačke turističke atrakcije-nalazište amfora isprede Šimuna" i Treking Zubovići. Navečer, s početkom u 20:00 sati u Novalji će se, na Trgu loža, održati koncert grupe Studio Band. Idućeg dana, 14. travnja, za goste eko akcije organizira se nagradni zaron na nalazištu amfora kod Šimuna. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK