slusaonica01
livestream01

Radio Pag Aquarius Zrce

Poduzetnici Josip Klemm i Ivan Bušljeta preuzet će klub Aquarius na Zrću i na temeljima tog kluba otvoriti novi klub Nomad. Preuzimanje Aquariusa tumači se kao normalna smjena generacija na Zrću. Klemm i Bušljeta na Zrću žele napraviti nešto novo, a to mnogi pozdravljaju. Kako se doznaje, novi klub Nomad bit će namijenjen publici u tridesetim i četrdesetim godinama, što znači kako će i unutarnje uređenje, kao i ponuda kluba, biti drugačiji nego što je to bilo u Aquariusu.

Cilj je privući ozbiljniju publiku bolje platežne moći i na taj način promijeniti i opći doživljaj Zrća kao plaže na kojoj se zabavljaju samo studenti i općenito mladi. Radi se svakako o velikom i pozitivnom zaokretu za Zrće. Širenjem ponude širi se i prostor za novu publiku koja se želi zabavljati na Zrću, a takve publike ima dovoljno. Mnogi nešto stariji turisti su se i do sada željeli zabavljati u sjajno uređenim klubovima na Zrću, ali su to izbjegavali jer se među vrlo mladom publikom nisu osjećali ugodno. Sada će, konačno, dobiti svoje mjesto za zabavu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK