slusaonica01
livestream01

Cikloturisticki maraton

Na Pagu će se u subotu, 18. svibnja, održati Cikloturistički maraton. Organizatori su VG Tur Team i Kamp Šimuni, a prijave traju do 15. svibnja. Za sudjelovanje na maratonu potreban je ispravan bicikl i uobičajena biciklistička oprema. Staza Cikloturističkog maratona dugačka je 45 kilometara.

"Kamp Šimuni godinama organizira niz zanimljivih programa, a ove godine smo program dodatno obogatili Cikloturističkim maratonom. No, to neće biti samo vožnja biciklima. U programu maratona je posjet izložbi solarstva, obilazak sirana, obilazak kulturnih spomenika, a u jednom dijelu maratona predviđena je i vožnja brodom. Sudionici maratona upoznat će otočni krajolik, ali i kulturnu i gastro ponudu otoka Paga," rekla je Kristina Dominić, marketing menađerica Kampa Šimuni.
Start i cilj maratona je u kampu Šimuni. Nakon maratona, za sudionike maratona u kampu Šimuni bit će priređena velika zabava s vatrometom i s jelovnikom od četrdeset jela. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK