slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja 02

Izbore za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Novalje obilježile su pobjede nezavisnih listi, odnosno Kandidacijskih listi grupa birača. Uz nezavisne liste, značajan broj glasova su dobile liste HDZ-a i HSS-a,dok je SDP sudjelovao samo u izborima u MO Novalja.

 

Rezultati izbora u Mjesnim odborima na području Grada Novalje.

U MO Novalja, lista HDZ-a, nositelj liste Eugen Dabo, dobila je 17 posto glasova, Lista HSS-a, nositelj liste Marko Škunca, dobila je 19 posto glasova, lista SDP-a, nositeljica liste Zorica Tamarut, dobila je 6 posto glasova, a Kandidacijska lista grupe birača MO Novalja, nositelj Lukica Šuljić, dobila je 58 posto glasova. U vijeće MO Novalja izabrani su Eugen Dabo s liste HDZ-a, Marko Škunca s liste HSS-a te Lukica Šuljić, Tomislav Šuljić, Anton Kralj, Margarita Matas i Dinko Vidušin s Kandidacijske liste grupe birača MO Novalja.

U MO Stara Novalja, Kandidacijska lista grupe birača MO Stara Novalja, nositelj liste Matej Hajnal, dobila je 55 posto glasova, a lista HDZ-a, nositelj liste Darko Peranić, dobila je 45 posto glasova. U Vijeće MO Stara Novalja izabrani su Matej Hajnal, Anton Denona i Ivan Peranić s Kandidacijske liste grupe birača MO Stara Novalja te Darko Peranić i Danko Peranić s liste HDZ-a.

U MO Lun je Kandidacijska lista grupe birača MO Lun, nositelj liste Dragan Baričević, dobila 60posto glasova, a lista HDZ-a, nositelj liste Miljenko Badurina, dobila je 40 posto glasova.

U Vijeće MO Lun ušli su Dragan Baričević, Šime Makarun i Josip Badurina s Kandidacisjke liste grupe birača te Miljenko Badurina i Ivica Badurina s liste HDZ-a.

U MO Jakišnica, Kandidacijska lista grupe birača MO Jakišnica, nositelj liste Marijan Badurina, osvojila je 41 posto glasova, a Kandidacijska lista MO Jakišnica, nositelj liste Robert Badurina, osvojila je 53 posto glasova. U Vijeće MO Jakišnica izabrani su Marijan Badurina i Tomislav Badurina s Kandidacijske liste grupe birača MO Jakišnica te Robert Badurina, Domagoj Badurina i David Šuljić s Kandidacijske liste grupe birača MO Jakišnica.

U MO Gajac je lista HDZ-a, nositelj liste Božo Trgovčević, dobila je 41 posto glasova, a Kandidacijska lista grupe birača MO Gajac dobila je 59 posto glasova. U Vijeće MO Gajac izabrani su BožoTrgovčević i Mato Bijelić s liste HDZ-a te Zoran Denona, Maja Cimbal i Dragan Bijelić s Kandidacijske liste grupe birača MO Gajac.
U MO Kustići Kandidacijska lista HDZ-a, nositelj liste Josip Kustić, dobila je 49 posto glasova, a Kandidacijska lista grupe birača MO Kustići, nositelj Ivan Kustić, dobila je 51 posto glasova. U Vijeće MO Kustići izabrani su Josip Kustić i Ivan Kustić s liste HDZ-a te Ivan Kustić, Jasna Kustić i Zvonimir Kustić s Kandidacijske liste grupe birača MO Kustići.

U MO Zubovići Kandidacijska lista grupe birača MO Zubovići, nositelj liste Marin Zubović, dobila je 100 posto glasova. U Vijeće MO Zubovići izabrani su Marin Zubović, Ivan Zubović, Danijel Zubović, Danijel Vidas i Dario Zubović.

U MO Metajna lista HDZ-a, nositelj liste Marin Datković, dobila je 62 posto glasova, a Kandidacijska lista grupe birača MO Metajna, nositelj liste Zdravko Datković, dobila je 38 posto glasova. U Vijeće MO Metajna izabrani su Marin Datković, Zvonko Kurilić i Ivan Datković s liste HDZ-a te Zdravko Datković i Petar Kustić s Kandidacijske liste grupe birača MO Metajna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK