slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradsko vijece 160418

Na 13. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga razmatrani su izvještaji o radu za razdoblje srpanj-prosinac 2018.godine Paga II, Gradske knjižnice Pag, Dječjeg vrtića „Paški mališani“ Pag, Radio Paga, Komunalnog društva Pag i Čistoće Pag.

Uz to, raspravljalo se o Odluci o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Paga, Odluci o stavljanju izvan snage Odluke o prihvaćanju Sporazuma o osnivanju Javne vatrogasne postrojbe Pag, Odluci o osnivanju Javne vatrogasne postrojbe Pag, godišnjem izvještaju o izvršenju proračuna Grada Paga za 2018.godinu, Izvješću o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018.godinu, Izvješću o izvršenju Programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018.godinu i o Izvješću o izvršenju Programa javnih potreba u kulturi za 2018.godinu.

Gradsko vijeće nije prihvatilo izvještaj o radu za razdoblje srpanj-prosinac 2018.godine Čistoće Pag i godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Paga za 2018.godinu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK