slusaonica01
livestream01

Radio Pag DPH Novalja Skupstina

Društvo prijatelja Hajduka Novalja održalo je redovnu skupštinu na kojoj su nazočni bili Grgo Vidas, predsjednik, Stjepan Šuljić, tajnik, Luka Šuljić, dopredsjednik i 16 članova DPH Novalja.

Raspravljalo se o Izvješću o radu DPH Novalja za 2018. godinu, Izvješću o materijalno financijskom poslovanju DPH Novalja za 2018. godinu, Izvješću Nadzornog odbora za 2018. godinu, Prijedlogu Plana rada i financijskog plana DPH Novalja za 2019. godinu i mijenjanju članova UO i NO DPH Novalja. Prihvaćene su sve točke dnevnog reda, kao i Plan i program rada za narednu godinu. Prema programu rada DPH Novalja će iduće godine održati manifestaciju Bila noć, radit će na učlanjivanju članova u HNK Hajduk preko baze DPH Novalja i baviti se humanitarnim radom na području Grada Novalje, ali i šire.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK