slusaonica01
livestream01

Radio Pag Liga otoka Pag stolni tenis

Odigravanjem zadnjeg meča trećeg kola, završena je Liga otoka Paga u stolnom tenisu 2019. Novi prvak je ekipa Stolnoteniskog kluba Pag "PAG 50+" koja već treću godinu igra u sastavu Željko Cik i Gordan Maržić.

"Uz sve probleme, odgode mečeva, zdravstvenog stanja sudionika, odustajanja, vraćanja, trudili smo se biti što redovitiji i poštivati raspored igranja, što se nije uvijek moglo ostvariti. U ova tri mjeseca Lige otoka Paga u stolnom tenisu, mečeve smo odigravali u dvoranama u Pagu, Kolanu i Novalji, tako da sa punim pravom Liga nosi svoje ime," kažu u STK Pag.
Već treću godinu, Ligu otoka Paga u stolnom tenisu 2019. organizira STK Pag i ponovno, kako kažu u STK Pag, s istim žarom i antuzijazmom kao i prije tri godine.
"Neki novi, do sada nepoznati igrači su se priključili Ligi, upoznali smo nove ljude, a za neke koje smo mislili da poznamo, prevarili smo se. Najbitnije je da smo održavali sportski duh i sportsko natjecanje te promovirali stolni tenis kako na otoku Pagu, tako i u cijeloj jadranskoj regiji," navode u STK Pag.
U STK Pag posebno su ponosni na to što je odličja za ovogodišnju Ligu uručivao predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš.
"To ukazuje na činjenicu da je naš klub, naš rad, naša prvenstva otoka, naše Lige otoka, prepoznao i HSTS koji nas podupire u radu, savjetodavno i materijalno," navode u STK Pag.
U STK Pag kažu kako ovogodišnja, kao i sve dosadašnje Lige i Prvenstva otoka Paga, ne bi bile moguće bez njihovog glavnog pokrovitelja, Turističke zajednice grada Paga s kojom godinama imaju izvrsnu suradnju. STK Pag se zahvaljuje i Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu koja je prepoznala njihov rad s djecom u Školi stolnog tenisa i za potrebe raznih turnira, prvenstava i natjecanja im je ustupala školsku dvoranu bez naknade.
"Sada svu koncentraciju usmjeravamo na nastavak Škole stolnog tenisa, do kraja školske godine imamo za odraditi još tri turnira a prije svega misli su nam na kvalifikacijama za popunu 2. HL dalmatinske regije za sezonu 2010/20.," navode u STK Pag.


STOLNOTENISKA LIGA OTOKA PAGA 2019. 
UKUPNI POREDAK
1. MJESTO: PAG 50+
Željko Cik
Gordan Maržić
2. MJESTO: KOLAN
Daniel Buljanović
Josip Paladina
3. MJESTO: M&M
Mario Maržić
Matija Josipović
4. MJESTO: MEDITERAN
Božidar Donadić
Damir Kovačević
5. MJESTO: TNT
Nenad Paro
Tin Fabijanić
6. MJESTO: MORSKI VUK
Željko Senzel 
Sanjin Salimbegović 
7. MJESTO: C-B-S
Dragan Cvitković
Branislav Batkoski
Kristijan Smajo

(Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK