slusaonica01
livestream01

Radio Pag Polumaraton Lun Novalja

Jučer je održan 4. Međunarodni polumaraton Lun-Novalja na kojem je sudjelovalo 117 polumaratonaca iz 11 zemalja. Trčalo se stazom dugačkom 21 km s pogledom na more i tisućljetne maslinike.

Bila su dva startna paketa, basic i premium, a uz utrku je bio bogat popratni program s kviz nagradama i after run partijem u Novalji. Dan prije utrke, u utorak 30. travnja, u hotelu Loža u Novalji, za sudionike polumaratona bio je organiziran besplatni dermatološki pregled. Start polumaratona bio je u Tovarnelama, prošlo se kroz Lun, a cilj je bio u Novalji. 4. Međunarodni polumaraton Lun-Novalja organizao je Run Croatia uz potporu Grada Novalje i Turističke zajednice grada Novalje. (Josip Portada/Radio Pag, Foto: TZ grada Novalje)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK