slusaonica01
livestream01

Radio Pag Izlozba

U Kneževom dvoru u Pagu otvorena je i predstavljena višednevna manifestacija "Gastro dani- Pag na meniju." Na predstavljanju manifestacije govorile su Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice grada Paga, prof. Marija Pećirko, ravnateljica Srednje škole Bartola Kašića i Martina Pernar, voditeljica marketinga u "Paškoj sirani".

Uz predstavljanje manifestacije, otvorena je i izložba fotografija Alenke Festini, dugogodišnje novinarke "Zadarskog lista", pod nazivom "Pag-grad sira". Na izložbi je Alenka Festini postavila niz novinskih i dokumentarnih fotografija na kojima je prikazana svakodnevnica paških ovčara, stada ovaca i paški sir. Nakon otvorenja izložbe, na Trgu Petra Krešimira IV. održan je koncert Male škole Gradske glazbe Pag i Gradske glazbe Pag. Članovi Društva prijatelja Hajduka su po simboličnoj cijeni prodavali porcije pečenih srdela. Manifestacija "Gastro dani-Pag na meniju" trajat će do 5. svibnja, a u manifestaciji će sudjelovati restorani Na Tale, Na Katine, Konoba Bodulo, Wine and cheese bar Trapula, Uhlinac i konoba Bile. U bogatom programu povodom otvaranja turističke predsezone, u restoranima i konobama u gradu Pagu moći će se uživati u paškim specijalitetima, paškom siru, skuti, paškoj janjetini i drugom, uz klapsku pjesmu. U programu je besplatan razgled Paga uz stručnog vodiča, a teme su solarstvo, Stari grad i Izložba solarstva, predavanje na temu „Budućnost gastronomije na otoku Pagu“ s cheefom Matom Jankovićem, večernji đir po restoranima s klapom Batarele, Dan otvorenih vrata u Paškoj sirani, radionica filcanja vune koju će održati Udruga Ruta iz Cresa, đir po restoranima s klapom AD HOC, utrka RUN & TASTE ISLAND PAG, večernji đir po restoranima s klapom Sol i obilazak staze "Zagrljaj kamena i vjetra", uz stručnog vodiča. Organizator je Turistička zajednica grada Paga. (Josip Portada/Radio Pag, Foto: TZ grada Paga)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK