slusaonica01
livestream01

Radio Pag Slani skoj

U Srednjoj školi Bartula Kašića Pag održana je početna konferencija projekta "Poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“. Konferenciju su vodile prof. Marija Pećirko, ravnateljica Srednje škole Bartola Kašića i voditeljica LAG-a Nives Zubović, a na konferenciji su sudjelovali djelatnici škole, članovi Učeničke zadruge "Slani škoj", Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice Grada Paga i drugi.

Kako je rečeno na konferenciji, nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Mentorides, a partner je Srednja škola Bartula Kašića Pag. Glavni cilj projekta je osnažiti poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“, a tiskat će se knjižica recepata tradicionalnih jela otoka Paga na više stranih jezika, izraditi palete proizvoda učeničke zadruge i novi gastronomski proizvod. Kako je rečeno, realizacijom ovog projekta doprinijet će se podizanju razine obrazovanja i kreativnog stvaralaštva srednjoškolaca na otoku Pagu. Projekt „Poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“ vrijedan je 15. 300 kuna, a financira se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske na poziciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK