slusaonica01
livestream01

Radio Pag izbori za mjesne odbore

Prema neslužbenim podacima, za izbore za članove Vijeća MO Pag predana je samo jedna lista i to lista SDP-a. Za izbor članova Vijeća MO Miškovići predana je također samo jedna lista i to lista HDZ-a. Za izbor članova Vijeća MO Vlašići predana je jedna lista i to lista HDZ-a. Za izbor članova Vijeća MO Šimuni predana je Lista grupe birača MO Šimuni, dakle nezavisna lista. U MO Dinjiška nije predana niti jedna lista. Po svemu sudeći, političke stranke na području Grada Paga nisu pokazale posebno veliko zanimanje za izbore na članove Vijeća mjesnih odbora.

Svi koji su predali liste već se mogu nazvati pobjednicima. Kako nam je potvrđeno u gradskoj upravi Paga, i u slučaju predaje samo jedne liste, izbori su regularni. Prijašnjih godina je za izbore za članove Vijeća mjesnih odbora vladalo veće zanimanje, jer se smatralo kako su ti izbori važni za procjenu rejtinga stranke. No, ili političke stranke u Pagu ovog puta nisu pokazale veće zanimanje za sudjelovanje u radu mjesnih odbora. Mjesni odbori su izgubili značenje koje su imali nekada i nemaju nadležnosti kakve su imali, što bi mogao biti jedan od razloga za tako malo zanimanje za ove izbore. Prema odluci Gradskog vijeća Grada Paga, izbori za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Paga održat će se u nedjelju, 6. svibnja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK