slusaonica01
livestream01

Radio Pag nadbiskup Puljic u Povljani

Zadarski nadbiskup mons. dr. Želimir Puljić posjetio je Općinu Povljana. Dočekao ga je načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić sa suradnicima. Domaćini su nadbiskupu Puljiću pokazali novouređeni Dječji vrtić "Povljanski tići", a u pratnji domaćina, nadbiskup Puljić je posjetio i područno odjeljenje Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag gdje je nadbiskupu Puljiću dobrodošlicu poželjela ravnateljica Osnovne škole Željka Zubović, a učenici su priredili prigodan program.

U sjedištu Općinske uprave Općine Povljana nadbiskup Puljić je razgovarao s predstavnicima Općine Povljana. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK