slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Katine Pag

Županijska lučka uprava Zadar objavila je javni poziv na dostavu zahtjeva za dodjelu komunalnog veza. Pozivaju se svi građani zainteresirani za vez brodica u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja: PAG, ZADARSKA ŽUPANIJA da dostave zahtjeve za dodjelu komunalnog veza u roku 30 dana od dana objave ovog poziva u lokalnim novinama, na oglasnim pločama u mjestima u kojima se nalaze luke, te na internet stranicama Županijske lučke uprave Zadar.


Uz zahtjev je potrebno priložiti:
-Preslik važeće plovidbene dozvole (preslik obje strane- PDF dokument)
-Preslik važeće osobne iskaznice (preslik obje strane- PDF dokument)
-Kontakt broj telefona
-Navod da li je brodica u luci za koju se podnosi zahtjev prethodno koristila vez, koliko dugo, te na kojem broju veza
Nakon što svi zahtjevi budu obrađeni ŽLU – Zadar odredit će poziciju veza za svaki pojedini brod ili brodicu vodeći računa o mogućnosti što sigurnijeg obavljanja manevra, te nakon toga pozivati zainteresirane na potpis ugovora. Adresa za predaju zahtjeva: ŽUPANIJSKA LUČKA UPRAVA ZADAR, Liburnska obala 6/5, 23000 ZADAR ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK