slusaonica01
livestream01

Radio Pag KOS Pag

U Pagu je utemeljena Udruga mladih karnevalista pod nazivom KOS, odnosno Karnevalske obrambene snage. Na osnivačkoj skupštini udruge za predsjednika je izabran Karlo Bukša. Potpredsjednik je Toni Paro, a tajnik je Lovre Fabijanić. Izaban je i Upravni odbor u kojem su, uz predsjednika, potpredsjednika i tajnika i članovi Ivan Magaš, Antonio Maržić, Klaudija Sabalić, Mario Fabijanić, Mladen Rumora i Mislav Maričević.


"Primarni cilj udruge je podizanje paškog karnevala na razinu dostojnu imena kojeg nosi, s ciljem obogaćivanja karnevalskih dana s novim idejama i planovima, kako zimskih tako i ljetnih te uključivanje mlađih naraštaja kako bi se ovaj bogati običaj imao kome prenositi," rekao je Karlo Bukša.
Karlo Bukša je naveo kako su u Udrugu KOS dobrodošli svi zaljubljenici u karneval, sve Paškinje i Pažani, kako bi pružili podršku udruzi ili sudjelovali u njezinom budućem radu.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK