slusaonica01
livestream01

Radio Pag MK Paska bura koncert

Moto klub "Paška bura" obilježio je 10. rođendan, a na velikom partyu sudjelovali su motociklisti iz mnogih motociklističkih klubova iz Hrvatske, ali i iz Bosne i Hercegovine i Slovenije. Na večernjoj zabavi, koncertu "Pletera " i "Opće opasnosti" okupilo se, uz brojne motocikliste, i oko pet stotina ljubitelja dobre klupske zabave.

Rođendanski party počeo je dolaskom motociklista za koje su domaćini osigurali slobodno kampiranje, a oni koji nisu željeli kampirati mogli su se smjestiti u pansionu po povoljnim cijenama. Članice i članovi MK "Paška bura" su na Staroj rivi u Pagu dočekali goste uz piće dobrodošlice, a nakon toga je održan defile. Sudionici defilea su posjetili i naselje Košljun gdje su imali zakusku. Večernji zabavni program održan je u Drugom magazinu gdje su nastupili "Pleteri" i kao zvijezde večeri "Opća opasnost". Članovi "Opće opasnosti" bili su dobro raspoloženi, a publika je gotovo sve pjesme otpjevala zajedno s njima. U ponoć je bio veliki vatromet i prerezana je rođendanska torta. Zabava je trajala do ranog jutra. Svoj jubilarni 10. rođendanski party organizirao je Moto klub "Paška bura", a pokrovitelji su bili Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK