slusaonica01
livestream01

Radio Pag Nogometni turnir

Na nogometnom igralištu Julovica u Pagu održan je Memorijalni prijateljski turnir u čast prerano preminulog člana NK Pag Predraga Smolčića Pegija.

Na turniru su nastupile veteranske ekipe iz Paga, Novalje, Vira i Pridrage. Prije početka turnira predstavnici ekipa NK Pag, Mornar iz Vira i Novalje te Hajduka iz Pridrage položili su vijence na počivalište Predraga Smolčića, Mersudina Čičkušića Mešana, Ante Donadića Varelja i Ivana Benzie. Utakmice su se igrale 2x15 minuta. Kako je turnir bio prijateljski, rezultat se nije zapisivao, a svi sudionici su dobili pehare zahvale za sudjelovanje. Nakon turnira je organizirano druženje i zakuska uz Duo Kumpanji u Caffe baru Lorenco.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK