slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Kolan i sakralni objekti

Općinu Kolan posjetio je ekonom Zadarske nadbiskupije don Srećko Petrov. S načelnikom Općine Kolan Marinom Pernjakom i njegovim suradnicima, don Petrov je održao radni sastanak na temu održavanja sakralnih objekata u Kolanu.

Kako je rekao Marin Pernjak, u posljednje dvije godine Općina Kolan je u radove na crkvi Gospe Snježne u Mandrama uložila 503 000 kuna, a u obnovu krova i zvonika župne crkve sv. Luke u Kolanu 756 000 kuna. Na sastanku je zaključeno kako će se nastaviti radovi na zvoniku i dogovoreno je i sudjelovanje Zadarske nadbiskupije u financiranju u iznosu od 150 000 kuna.

Josip Portada

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK