slusaonica01
livestream01

Radio Pag Milan Bandic u Pagu

Na Pagu je boravio gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik stranke BM 365-Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić sa suradnicima. Milan Bandić je, nakon službenog razgovora s domaćinima, u pratnji zamjenika gradonačelnika Grada Paga Davora Fabijanića, načelnika Općine Povljana Ivice Pogorilića, načelnika Općine Kolan Marina Pernjaka i direktora Komunalnog društva Pag Ante Čemeljića obišao srednjovjekovnu jezgru Paga.


"Na Pag sam došao kod prijatelja, ovo je susret i razgovor s prijateljima," rekao je Milan Bandić za Radio Pag. "Nisam bio na godišnjem odmoru godinama, meni je posao užitak, zato se i nemam od čega odmarati. Tako i dolazak na Pag nije odmor. Imao sam priliku uzeti jedan dan i došao sam, kao što sam rekao, kod prijatelja. Kada se radi o turizmu, tu imamo uvijek nešto učiti, u poslu nema velikih i malih, uvijek jedni od drugih možemo učiti. Na Pagu ljudi dobro znaju, tu je stara težačka tradicija, kako se mora puno raditi kako bi se postigao uspjeh i s time se i ja vodim. Ako se želi uspjeh mora se puno raditi, samo tako dolaze rezultati."

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK