slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag turnir

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag, a u suradnji s HSTS-om, u Pagu će se u nedjelju, 9. lipnja, održati natjecanje "TOP 8 Dalmacije" u sezoni 2018./ 2019. za klince i klinceze. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani OŠ Jurja Dalmatinca s početkom u 10 sati. "TOP 8" je završno regionalno natjecanje nakon odrađenih pet turnira i prvenstava u Dalmaciji, od Dubrovnika do Paga, na kojem sudjeluje osam prvoplasiranih klinaca i klinceza u regiji.


"Posebno nas raduje što među prvih osam klinaca imamo trojicu naših natjecatelja, a to su Dominik Draganić, Patrik Kustić i Ante Paro, a među osam najboljih klinceza u Dalmaciji, naše su Antonija Paro-Vidolin, Vita Orlić i Dora Dorušić," rekao je Gordan Maržić, voditelj škole stolnog tenisa u STK Pag.
Željko Cik, predsjednik i trener STK Pag, kaže kako je STK Pag dosadašnjih godina imao među klincima, najmlađim i mlađim kadetima, prvake u Dalmaciji, prvake na Jadranskim otocima i na raznim turnirima i prvenstvima.
"Kako djeca odrastaju mi stvaramo nove talentirane stolnotenisače, što se može najbolje vidjeti na ovogodišnjem TOP 8 Dalmacije," rekao je Željko Cik.
STK Pag poziva ljubitelje stolnog tenisa da u nedjelju, 9. lipnja, dođu u školsku dvoranu u Pagu gdje će moći uživati u odličnim igrama klinaca i klinceza.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK