slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Knezev dvor

U Pagu će se 4. srpnja, u prizemlju Kneževog dvora, održati radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014.–2020. godine. Radionicu će voditi predstavnici Ministarstva poljoprivrede (Upravljačkog tijela Programa ruralnog razvoja), HAMAG-BICRO-a i HBOR-a.

Radionica je namijenjena prvenstveno potencijalnim krajnjim primateljima potpore kroz financijske instrumente za ruralni razvoj. Prijava sudionika je isključivo putem Google obrasca, a broj mjesta je ograničen. Polaznici radionica dobiti će informacije o uvjetima i načinu korištenja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja i odgovore na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva i korištenja zajmova, jamstva i kredita. Radionicu organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Gradom Pagom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR).
Dnevni red radionice :
10:30 – 11:00 Registracija sudionika
11:00 – 14:00 Financijski instrumenti Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.
- Vrste i značajke financijskih instrumenata
- Područja ulaganja za potporu putem financijskih instrumenata
- Model provedbe i praktične upute
- Pitanja i odgovori
14:00 Predviđeni završetak radionice
- Više informacija pročitajte na ruralnirazvoj.hr
- Google obrazac putem kojeg se vrši prijava nalazi se na mrežnim stranicama Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK