slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag parkiraliste

U organizaciji Grada Paga uređuje se dio starog pogona solane. Srušen je ogradni zid koji je dijelio stari pogon solane od ceste, a teren se poravnava i postavljaju se instalacije. Na većem dijelu prostora koji se uređuje bit će parkiralište. Prije desetak godina srušen je stari proizvodni, operativno-prometni i skladišni prostor solane. Na prostoru koji je, nakon rušenja zgrada, ostao prazan, postavljeni su kiosci s ponudom suvenira i brze hrane i zabavni park.

Premda to još nije službeno potvrđeno, na Staroj rivi više neće biti dozvoljen promet vozila ni parkiranje. Tako će parkirališna mjesta u dijelu starog pogona solane biti nadomjestak za parkiralište na Staroj rivi.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK