slusaonica01
livestream01

U Celju u Sloveniji održana je manifestacija "Zvuci otoka Paga" na kojoj su se predstavile sve jedinice lokalne samouprave na otoku Pagu, Grad Novalja, Općina Kolan, Grad Pag i Općina Povljana.

U programu su nastupile ženska klapa "Kolanjke" i muške klape "Sol" i "Navalia" te članovi KUD-a "Družina" iz Paga. Na manifestaciji "Zvuci otoka Paga" predstavljena je i bogata otočka gastronomska ponuda kao i turistička ponuda otoka Paga.
-U Celju se predstavio cijeli otok Pag, a svima nam je važna ova promocija jer na Pag dolazi velik broj turista iz Slovenije. Zadovoljan sam što smo se predstavili pjesmom, jelima, našom lijepom narodnom nošnjom i što smo pokazali što sve nudimo u turizmu, rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.
Organizator manifestacije "Zvuci otoka Paga" je Mestna opčina Celje, uz potporu Općine Povljana, Grada Paga, Općine Kolan i Grada Novalje. Pokrovitelj je tvrtka "Moler", a potporu su dali Zavod Celeia iz Celja, hotel "Europa" i "Bachus Gourmet".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK