slusaonica01
livestream01

Radio Pag luka Mandre

Općinu Kolan posjetili su Anđelko Petrinić, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i Davor Škibola, ravnatelj Županijske lučke uprave. Petrinić i Škibola su razgovarali s Marinom Pernjakom, načelnikom Općine Kolan, a tema razgovora bilo je uređenje Luke Mandre. Petrinić i Škibola su potvrdili projekt uređenja dijela Luke Mandre, te je zaključeno kako će se na tom projektu početi raditi na jesen.

Vrijednost projekta uređenja Luke Mandre je 1. 200 000 kuna. Davor Škibola je potvrdio kako će za nekoliko dana početi i radovi na izmjeni javne rasvjete u Luci Mandre. Vrijednost tih radova je 120. 000 kuna.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK