slusaonica01
livestream01

aRadio Pag Festa od janjetine

U mjestu Mandre u Općini Kolan održana je 1. Fešta od janjetine. Bila je to gastronomsko-zabavna manifestacija na kojoj su, uz domaće majstore u pripremanju janjetine, sudjelovali brojni OPG-ovi iz Kolana, ali i drugih mjesta otoka Paga.

Glavna zvijezda manifestacije bila je janjetina pripremljena na ražnju i na razne druge načine, ali u ponudi je bio i paški sir, bilo je i raznih slastica, domaćih pića i drugih domaćih proizvoda. Poseban gost 1. Fešte od janjetine bio je poznati gastro-novinar Rene Bakalović. Na manifestaciji su nastupili mladi članovi KUD-a "Bartol Kašić" iz Kolana, a mišnjice je svirao Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan. 1. Feštu od janjetine organizirali su Općina Kolan i Turistička zajednica Općine Kolan.
Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK