slusaonica01
livestream01

 Radio Pag klapa Sufit

U organizaciji Turističke zajednice grada Paga, nastupom klape Šufit na Trgu Petra Krešimira IV. započinje "Paško kulturno ljeto 2019". U sklopu "Paškog kulturnog ljeta", koje će trajati više od 2 mjeseca, održat će se brojni koncerti, kazališne predstave, performansi, izložbe, kreativne radionice, Smotra klapa otoka Paga, etno večeri, nastup KUD-ova, Pag art Festival, Paški srednjovjekovni festival...


Po prvi puta ove godine, 29 i 30. lipnja, održat će se Fortica festival na kojem će nastupiti brojni D.J.-i, domaći glazbenici i producenti, a sudionici i ljubitelji plesne elektroničke glazbe uživat će u bogatom glazbenom programu. Festival će se održati na srednjovjekovnoj utvrdi Fortica koja se nalazi na južnom dijelu otoka Paga, u neposrednoj blizini Paškog mosta. U sklopu Festivala organiziran je i brod „Festini line“ koji će posjetitelje s rive u Pagu, uz nastup DJ-eva, dovesti na utvrdu prije nastupa glavnog izvođača, benda „Niplepeople“.
Od 22. do 27. srpnja održat će se 60. jubilarni Paški ljetni karneval . Tradicionalna manifestacija trajat će 5 dana uz ples pod maskama, jedinstveno paško kolo i zabavni program.
Svakodnevno će se na gradskim trgovima i frekeventnim lokacijama u gradu i šire održavati raznolika kulturna događanja. Gosti grada Paga tijekom ljetnih mjeseci, sve do sredine rujna, do kada traje "Paško kulturno ljeto", moći će uživati u bogatom i zanimljivom programu. U Kneževom dvoru i u crkvi Sv. Jurja izmjenjivat će se izložbe raznih autora. Ove godine se "Paško kulturno ljeto", osim po brojnosti događanja, ističe kvalitetom i raznolikošću sadržaja.
Organizator i pokrovitelj: Turistička zajednica grada Paga i Grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK