slusaonica01
livestream01

Radio Pag sigurnost na zrcu

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo prošle godine je najavio pojačanje mjera sigurnosti na području Grada Novalje za vrijeme turističke sezone, a posebno na Zrću. Povod je bio nesretni događaj kada se, u obračunu nekoliko pripadnika londonskih bandi, dogodilo ubojstvo.

Ove godine na Zrću su znatno pojačane mjere sigurnosti. Među ostalim, postavljn je velik broj nadzornih kamera koje pokrivaju svaki kutak Zrća, organiziran je pojačan rad policije, a uspostavljena je i suradnja s engleskom policijom koja će biti na Hideout festivalu. Uz to, Grad Novalja je angažirao Marija Bertinu, vrhunskog profesionalca s velikim iskustvom i stručnjaka za organizirani kriminal. Bertina je bivš šef PN USKOK-a, a nakon umirovljenja, na temelju natječaja, zaposlen je kao savjetnik za sigurnost i civilnu zaštitu gradonačelnika Grada Novalje Ante Dabe. Posebno je zadužen za organiziranje sigurnosnih mjera i aktivnosti na Zrću. Mario Bertina već od prije na Pagu ima apartman i na Pagu ljetuje godinama.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK