slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Djecje radionice Novalja

U Crnkovićem dvorima u Novalji počele su Dječje radionice. Program je počeo 1. srpnja radionicom Maštaonica koju je vodila Mihaela Kušec Schwerer.

U programu Dječjih radionica u Crnkovićem dvorima su Novinarska radionica, voditeljica Majda Makovec, Lutkarska radionica, voditeljica Vesna Raspolić, Eko radionica – djeca čuvari planeta, voditeljica Lidija Komes, Likovna radionica, voditelj Siniša Reberski, Radimo čvorove s kapetanom, voditelj Ljubo Peranić, Mali laboratorij, voditeljice Mia Schwerer i Aurora Vareško i Maštaonica, voditeljica Mihaela Kušec Schwerer. Radionice su podijeljene u dvije grupe. Prva grupa je od 09:30 do 10:30 sati, a druga grupa je od 11:00 do 12:00 sati. Radionice su počele s najmlađima od 3 do 6 godina, a otvoren je i mali muzej, Butiga, sjećanje na nekadašnju Novalju i život u njoj. Radionice i mali muzej su besplatni zahvaljujući Gradu Novalji.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK