slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag SDP Grada Paga

Toni Herenda, predsjednik GO SDP-a Grada Paga izdao je priopćenje za javnost u kojem navodi:
Sukladno potpisanom dogovoru, nakon dvije godine predsjedavanja Domagoja Vičevića (HLMzP), funkciju predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga trebao je preuzeti SDP i sadašnji potpredsjednik GO SDP-a Grada Paga, ujedno i potpredsjednik GV Grada Paga Darijo Grašo. SDP ne bježi od odgovornosti, bio je spreman preuzeti funkciju predsjednika GV Grada Paga i voditi Grad Pag u dobrom smjeru.


U međuvremenu, vijećnici HDZ-a (5), uz potporu vijećnika s MODES-ove liste-Borka Oguića i Franča Bukše, zatražili su smjenu sadašnjeg predsjednika GV Grada Paga D. Vičevića. Kako neke ugovori vežu, a nekima su mrtva slova na papiru, ovo daje naslutiti da će HDZ predložiti predsjednika GV iz svojih redova. Takvo preslagivanje SDP neće podržati, jer otvara potencijalno širok put najodgovornijima za sve afere koje Pag drže daleko od ekonomskog prosperiteta.
U budućem radu sudjelovat ćemo kao konstruktivna oporba i pružati potporu dobrim projektima, idejama i potezima, a ljudi iz SDP-a i dalje će predlagati i davati najbolje od sebe isključivo u interesu Paga i njegovih građana, ne samo kroz rad GV, nego i kroz razne udruge, klubove i organizacije kojih u Pagu ne nedostaje.
I dalje vjerujemo da Pag može biti transparentniji grad poštenih politika te da neće funkcionirati tako da se osobni interesi stavljaju iznad zajedničkih interesa.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK