slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag Povljana u pismi

U Povljani, na Trgu sv. Jurja, održan je 18. Susret otočnih klapa "Povljana u pismi". Nastupile su klape s otoka Paga, "Navalia" iz Novalje, "Muštre" iz Novalje i "Sol" iz Paga, a kao gosti nastupile su klape "Skradinski buk" iz Skradina i "Kontrada" iz Zadra.

Glazbena manifestacija "Povljana u pismi" središnji je ljetni glazbeni događaj u Povljani. Na Trgu sv. Jurja okupio se velik broj ljubitelja klapske pjesme, a među onima koji su uživali u ovoj glazbenoj večeri bili su Ivica Pogorilić, načelnik Općine Povljana, Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan, Ante Dabo, gradonačelnik Grada Novalje i Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga. Susret otočnih klapa "Povljana u pismi" organizirala je Turistička zajednica Općine Povljana.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK