slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan uspornici

U mjestu Kolan završen je projekt postavljenja prometnih znakova i uspornika, a napravljeni su i pješački prijelazi. Cilj projekta je povećanje sigurnosti pješaka koji prolaze uz prometnice ili preko njih prelaze, ali i poboljšanje prometa vozila. U Općini Kolan navode kako se provedeno prometno rješenje željelo napraviti prije početka sezone, ali se dugo čekalo sve potrebne suglasnosti.


"Zahvaljujemo se našim općinskim djetnicima i "Čistoći i održavanju" Kolan na napornom radu posljednjih dana, no sigurnost pješaka je uvijek na prvom mjestu," rekao je Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan.
Projekt postavljanja prometnih znakova, uspornika i izrada pješačkih prijelaza napravljen je u suradnji Općine Kolan i Županijskih cesta.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK