slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sajam Vlasici

U organizaciji udruge "Volim Vlašići", u Vlašićima će se, u nedjelju 21. srpnja, održati 4. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice". Na sajmu će sudjelovati OPG-ovi, udruge, zadruge, obrti, tvrtke, kućne radinosti s cijelog otojka Paga. Predstavit će se svojim proizvodima, kreacijama, jelima i pićima, a predstavit će se i tradicijska i kulturna baština otoka Paga. U zabavnom dijelu programu nastupit će KUD Dalmatica, grupa Batarele i Branko i Ivo koji će izvesti "Škojoviziju".

Pokrovitelji 4. Sajma otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice" su Turistička zajednica grada Paga, Visit Novalja, Turistička zajednica Općine Povljana, Grad Novalja, Grad Pag, Općina Povljana, Zadarska županija, Nositelji oznake "Hrvatski otočni proizvod" Udruga Klaster Hrvatski otočni proizvod-HOP i NP Krka.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK