slusaonica01
livestream01

Vedran Fabijanic

Vedran Fabijanić je na Međunarodnom festivalu Marco Polo na Korčuli s pjesmom "Sve miriše na grijeh" osvojio dvije nagrade, treću nagradu stručnog suda i drugu nagradu publike.


"Osvajanje dvije nagrade je uspjeh i s tim sam jako zadovoljan," rekao je Vedran Fabijanić za Radio Pag. "Kao glazbeniku posebno mi je važno što je publika dobro prihvatila pjesmu. Pjesma se vrti na radijskim postajama, spot se gleda na You Tubu i to je jako dobro."
Pjesmu "Sve miriše na grijeh" izdao je Croatia Records. Glazbu i aranžman napravio je Marin Seko, a tekst Karlo Antolković. Mix i mastering je radio Ante Lasan, a redateljica spota je Gordana Seko.
Vedran Fabijanić će sa svojim Bracera bendom, u subotu, u sklopu Paškog ljetnog karnevala, nastupiti u klubu "Porta Salina" u Pagu.

Josip Portada/Radio Pag
Pjesmu "Sve miriše na grijeh" možete poslušati preko poveznice:

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK