slusaonica01
livestream01

Radio Pag PAF plakat

U sklopu Paškog kulturnog ljeta u Pagu će se održati PagArtFeatival. Festival će početi u četvrtak 1. kolovoza koncertom gitarista Zorana Dukića u Starom Gradu. Pijanist Lovro Pogorelić priredit će recital u skladištu sitne soli "Solane Pag", a albansko-francuski violončelist Vlorent Xhafaj održat će koncert na turističkom brodu "Festini".

Ruski orguljaš Aleksej Vilegžanin nastupit će u kuli Skrivnat s glumcem Enesom Vejzovićem, koji će deklamirati odlomke iz djela „Josip i njegova braća“ Thomasa Manna. U Starom gradu nastupit će i gitarist Srđan Bulat s pjevačicom Biljanom Kovač, a u crkvi sv. Frane predstavit će se mladi pijanist Kristian Keil. Zoran Dukić održat će koncert i u Domu kulture u Kolanu. Festival će trajati do 17. kolovoza.

Josip Portada/Radio Pag

Radio Pag PAF program

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK