slusaonica01
livestream01

 Radio Pag UHVDR

U nedjelju 4. i u ponedjeljak 5. kolovoza, u organizaciji UHVDR-a Grada Paga, u Pagu će se obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. U nedjelju. 4. kolovoza branitelji će posjetiti Gospić i Ljubovo u spomen na 24. vojnoredarstvenu akciju Oluja.

U ponedjeljak, 5. Kolovoza u 9.00 sati položiti će se vijenci na Gradskom groblju u Pagu, a u 9.30 sati na groblju u Povljani. U Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenjau Pagu održat će se misa s početkom u 10.30 sati. Navečer će se U Pagu, s početkom u 20:00 sati, na Branimirovoj obali održati proslava i zabavni program uz nastup klape Sol. Pokrovitelji su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK