slusaonica01
livestream01

Radio Pag Nosiva tradicija

U sklopu Paškog kulturnog ljeta, od 8. do 17. kolovoza, u crkvi sv. Jurja postavljena je izložba "Nosiva tradicija". Izložba će biti otvorena svakog dana od 20.30 do 23.00 sata.
"Od trena kad sam shvatila da treti pod kod nane, nanin komo i ormarun, nije samo puko skladište robe za maškare pa do danas, prošlo je više od trideset godina," rekla je autorica izložbe Rosana Fabijanić.
Autorica izložbe "Nosiva tradicija" svojim radovima uvodi u ormar svoje nane i mnogih drugih nana Paškinja, uvodeći tako u novu, modno estetski i funkcionalno oblikovanu dimenziju višestoljetnog grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK