slusaonica01
livestream01

tenis turnir pag

U Pagu će se od 10. do 14. kolovoza održati 14. teniski turnir „Vela Gospa 2019.“ Turnir će se igrati na teniskim terenima u neposrednoj blizini plaže Prosika. Na turniru mogu sudjelovati samo rekreativci, a za sudionike nema dobnih granica. Prijave za kategorije single/double primaju se do 9. kolovoza u 20 sati na broj: 098 330353. Kotizacija iznosi 150,00 kn po natjecatelju. Najbolji na turniru dobit će vrijedne nagrade.

Nagrade:
1. mjesto u single kategoriji: umjetnička slika Domenika Gonzija,
2. mjesto u single kategoriji: sportska masaža u hotelu Pagus u Pagu.
1. mjesto u parovima: paški sir Paške sirane d.d.,
2. mjesto u parovima: večera za dvoje u restoranu Na Tale u Pagu
Na kraju turnira bit će organiziran domjenak za sve natjecatelje, a na jelovniku će biti paška janjetina. Turnir organizira Teniski klub Pag, a pokrovitelj je Turistička zajednica grada Paga. Organizatori zahvaljuju pokrovitelju turnira Turističkoj zajednici grada Paga i sponzorima, umjetniku Domeniku Gonziju, Paškoj sirani d.d., hotelu Pagus i Restoranu Na Tale.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK