slusaonica01
livestream01
  • image
  • image

Radio Pag Ante Dabo Oglas

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo raspisao je Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Novalji za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena” „Zaželimo, možemo!”. Radi se o poslovima pomoći i potpore starijim osobama, osobama u nepovoljnom položaju i osobama s invaliditetom. Traži se devet osoba. Predviđeno trajanje radnog odnosa su 24 mjeseca. Poslovi će se obavljati na području Grada Novalje.


Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijam u radni odnos: punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, nezaposlene žene bez obzira na duljinu prijave u evidenciji HZZ-a s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, nezaposlene žene prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem.
Pojedinosti o natječaju objavljene su na mrežnim stranicama Grada Novalje, (novalja.hr).

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK