slusaonica01
livestream01

Radio Pag stolnoteniski turnir

U Pagu je održano Otvoreno međunarodno prvenstvo Grada Paga u stolnom tenisu, Turnir "Oluja 95." na kojem je nastupio i Stolnoteniski klub Pag s deset svojih članica i članova. Od toga jenjih pet osvojilo odličja. Antonija Paro-Vidolin osvojila je srebro u kategoriji početnici, Vita Orlić osvojila je broncu u kategoriji početnici, Ante Paro i Dominik Draganić osvojili su broncu u kategoriji početnici, a Maja Jovanović osvojila je broncu u kategoriji kadeti. Natjecanja su održana u sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca. Turnir je organizirao Hrvatski stolnotenisnki savez.
„Jako smo zadovoljni uspjehom naših natjecatelja. Sada ćemo se još malo odmoriti do početka školske godine u koju ćemo ući, nadamo se, s novim stolovima i u novom prostoru,“ navode u STK Pag.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK