slusaonica01
livestream01

 Radio Pag PagArtFestival

Koncertom pijanista Kristiana Keila u crkvi sv. Frane završen je 21. PagArtFestival. Festival je otvoren koncertom gitarista Zorana Dukića u Starom gradu, a pijanist Lovro Pogorelić održao je koncert u skladištu sitne soli "Solane Pag". U crkvi sv. Frane održani su koncerti albansko-francuskog violončelista Vlorenta Xhafaja i ruskog orguljaša Alekseja Vilegžanina.

Vilgažinin je nastupio s glumcem Enesom Vejzovićem, koji je govorio odlomke iz djela "Josip i njegova braća" Thomasa Manna. U Starom gradu nastupio je i gitarist Srđan Bulat s pjevačicom Biljanom Kovač. Festival je održan u sklopu Paškog kulturnog ljeta.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK