slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ptice i notne zice

U sklopu ljetnog programa Knjižnice Šime Šugar Ivanov iz Kolana, u park šumi Mandre održan je prvi samostalan koncert Nike i Luke Sarajlije pod nazivom "Ptice i notne žice".


"Izuzetno nam je drago što smo imali priliku ugostiti ove predivne i iznimno talentirane mlade ljude, za koje možemo reći da su umjetnici u pravom smislu te riječi," rekli su organizatori.
Nika i Luka sudjeluju u stvaranju slikovnica obitelji Sarajlija, a u slobodno vrijeme sviraju, pjevaju i plešu. Nika Sarajlija dobitnica je nagrade "Grigor Vitez" za najbolju ilustriranu slikovnicu u 2018. godini, koju joj je dodijelio dječji žiri. Kroz priču i pjesme koje su izveli poslali su lijepu poruku i istaknuli prave životne vrijednosti.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK