slusaonica01
livestream01

Radio Pag Antonja Novalja

Na području Grada Novalje, u prvih 18 dana kolovoza, zabilježeno je 63.831 dolazaka, 10 posto više nego lani, te je ostvareno 392.811 ‪noćenja, 6 posto više u odnosu na isti period prošle godine.

Trenutno se na Zrću održava festival Sonus i tijekom pet dana i pet noći koliko traje Sonus, Grad Novalja uprihodi i do 84 milijuna kuna. Za razliku od drugih festivala na Zrću, gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo kaže da je ovaj najsigurniji-potrebe za policijskom intervencijom do sada nije bilo.
"Možemo reći da je ovo najmirniji festival, osim što je prošlu noć bilo problema s bukom, to je tako eskaliralo jer su takvi uvjeti bili, no to će već večeras biti u manjoj mjeri," rekao je gradonačelnik Dabo.
Sonus je najbolji hrvatski festival, trostruki dobitnik nagrade Ambassador i spada među deset najboljih svjetskih festivala u kolovozu.
"Naša publika je starosne dobi od 25 do 40 godina i primijetili smo da su veće platežne moći. Vjerujem da obilaze Ibizu, Madrid i druge svjetske meke zabave", rekla je voditeljica komunikacija Sonus Festivala, Lana Borić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK