slusaonica01
livestream01

Radio Pag Festival starih zanata

U Pagu, u Veloj ulici, održan je 6. Festival starih zanata. Na festivalu, koji je trajao dva dana, bilo je prikazano lončarstvo, stolarstvo, kovačnica, košaraštvo, izrada paške čipke, tradicionalno pečenje rakije, predenje vune na kudiju, opletanje boca i popravak ribarske mreže. Uz to, bio je postavljen i srednjovjekovni vrtuljak za djecu. Prvog dana festivala održan je program Stara paška ulica.

U dvodnevnom festivalskom programu sudjelovali su Udruga Paška alka iz Paga i Udruga Stari zanati iz Hlebina. Organizator i pokrovitelj bila je Turistička zajednica Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK