slusaonica01
livestream01

Radio Pag FKP izlozba

U crkvi sv. Jurja u Pagu, u sklopu Paškog kulturnog ljeta, postavljena je izložba fotografija „Ćutin otok svoj“ s fotografijama članova Foto Kluba Pag.

Svoje radove izložili su Zrinka Balabanić, Helena Baričević, Mladen Brajša, Vesna Denona, Ivana Dobrijević, Davor Dobrijević, Saša Domazet, Vesna Fabijanić, Jasminko Herceg, Željko Jelenski, Krešimir Kiš, Hrvoje Magaš, Tvrtko Maras, Branimir Maričević, Aldo Meštrović, Katica Mustapić, Rajko Peranić, Karolina Sanković, Elvis Šmit, Ibrahim Suljić, Ivan Šupraha, Aleksandar Saša Tomulić i Nataša Vučić-Tomljanović. Na fotografijama su motivi otoka Paga, krajolici, pojedinosti i portreti. Na otvorenju izložbe grupa "Batarele" izvela je pjesme "Nima do otoka Paga" i "Kamena lađa". Izložba je otvorena do 28. kolovoza. Organizator izložbe je Foto klub Pag, a pokrovitelj je Turistička zajednica grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK