slusaonica01
livestream01

 1 Pag

U organizaciji Veslačkog kluba Pag i Hrvatskog veslačkog saveza, 21. rujna u Pagu će se održati finale Hrvatskog veslačkog kupa u svim disciplinama i za sve uzraste.

Svi pobjednici kontinentalnih i dalmatinskih kupova natječu se za ukupnog pobjednika Republike Hrvatske. Prijave za natjecanje traju do 18. rujna i tada će se znati točan broj sudionika. Pokrovitelji i suorganizatori finala Hrvatskog veslačkog kupa su Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.
U nedjelju, 22. rujna održat će se Međunarodna regata Osmerci na Pagu od Zrća do grada Paga u dužini od 15 km. Organizatori regate su Veslački klub Pag i Hrvatski veslački savez, a pravo nastupa imaju sve prijavljene posade koje mogu biti sastavljene od veslača natjecatelja i veslača rekreativaca. Mogu biti klupske, kombinirane po spolu, ovisno o kategoriji (juniori, seniori, veterani ili kombinirani). Međunarodna veslačka regata Zrće-Pag idealna je za promociju Paga kao poželjne destinacije za dolazak veslača pa će i ove godine na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući Martina i Valenta Sinkovića. Pokrovitelji i suorganizatori Međunarodne regate Osmerci na Pagu su Grad Pag, Grad Novalja, Turistička zajednica grada Paga i Turistička zajednica grada Novalje.
Najava braća Sinković, VIDEO
Najava Regata Osmerci na Pagu, VIDEO

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK