slusaonica01
livestream01

Jasna Magaš

Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, u priopćeju za javnost povodom provedenog postupka regularnosti 14. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga, navodi:


Ovim putem izvješćujem javnost Grada Paga, sukladno odgovoru Ministarstva uprave od 5. rujna 2019. godine, a vezano za 14. sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga koja je održana u Pagu, 18. srpnja 2019. godine, na kojoj sam izabrana za predsjednicu Gradskog vijeća da nisu utvrđene nepravilnosti. Ministarstvo uprave je nakon detaljne analize dokumentacije (Pravilnik o radu Gradskog vijeća Grada Paga, Statut Grada Paga, Dnevni red i Zapisnik sa 14. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga) zaključilo da u postupku nadzora rada Gradskog vijeća nisu utvrđene nepravilnosti koje bi dovele u pitanje zakonitost sjednice Gradskog vijeća Grada Paga.

Jasna Magaš
Predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK