slusaonica01
livestream01
  • image
  • image

ar 04

U Pagu je održan start Adventure Race Hrvatska. U ovoj avanturističkoj utrci sudjeluje preko 250 natjecatelja iz 117 zemalja.

Adventure Race Hrvatska je kvalifikacijska utrka serije AR World. Traje do 15. rujna. U četiri dana natjecatelji će proći 500 km, a utrka uključuje brdski biciklizam, veslanje, trčanje, roping i navigaciju. Start utrke bio je na Trgu Petra Krešimira IV., a natjecatelji su trčeći prošli Velom ulicom, preko Stare rive do plaže Prosika. Na plaži Prosika su nastavili utrku kanunima po Paškoj uvali. Organizatori Adventure Race Hrvatska su "Sport Box" i "Pokret odmora".

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK