slusaonica01
livestream01

Crveni kriz Pag 05

U Pagu je, u pivnici "V. magazin", održana akcija darivanja krvi. Akciju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Pag. Krv je darovalo 57 darivatelja. U akciji je željelo sudjelovati i desetak darivatelja koji nisu mogli dati kriv zbog visoke životne dobi.


"U dosadašnjim akcijama bilo je osamdesetak darivatelja, što znači da je broj sada smanjen," rekla je Helena Grubišić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pag. " Broj je smanjen jer na akciju dolaze ljudi koji bi rado sudjelovali u akciji, ali ne mogu zbog visoke životne dobi, a manje dolaze mladi. Zbog toga apeliram na mlade neka se priključe akcijima darivanja krvi jer je to humana gesta i često znači spašavanje života."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK