slusaonica01
livestream01

 Radio Pag KUD Druzina Belisce 02

KUD "Družina" iz Paga gostovao je na kulturno-turističkoj manifestaciji "Belišćanska zlatna jesen" u Belišću.

Članovi KUD-a "Družina" nastupili su na Međunarodnoj smotri folklora na kojoj su sudjelovali KUD-ovi iz Hrvatske i susjednih zemalja. Franći Bukša, potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Paga i predsjednik KUD-a "Družina" susreo se s Dinkom Burićem, gradonačelnikom Grada Belišća i Dariom Fletko, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Belišća te su razgovarali o mogućnostima i područjima suradnje između gradova Paga i Belišća.
Manifestacija "Belišćanska zlatna jesen" potiče čuvanje i njegovanje tradicije i običaja, razvoj gospodarstva i kulturnog izričaja te je značajna u turističkoj ponudi grada Belišća. Na manifestaciji su gostovali brojni ljubitelji i čuvari narodnog stvaralaštva, kulture i tradicije iz Hrvatske i inozemstva.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK